Dynamic Dancers

Dynamic Dancers is een Dansschool gelegen aan Reggestraat 43, Pieter de Molijnstraat 20 in Enschede.

Meer informatie over Dynamic Dancers in Enschede

Dynamic Dancers is een Dansschool gelegen in Enschede op Reggestraat 43, Pieter de Molijnstraat 20.

Kom erachter wat Dynamic Dancers voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dynamic Dancers om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Enschede? Dan ben je bij Dynamic Dancers op de juiste plek. Bij Dynamic Dancers kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dynamic Dancers in Enschede is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Reggestraat 43, Pieter de Molijnstraat 20 in Enschede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Enschede of niet, iedereen is welkom bij Dynamic Dancers. Je kan Dynamic Dancers telefonisch bereiken op: 31 6 42673356 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dynamicdancers.tripod.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dynamic Dancers en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dynamic Dancers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dynamic Dancers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dynamic Dancers

Bezoekers bekeken ook