Dancestudio Jamtastic

Dancestudio Jamtastic is een Dansschool gelegen aan Arthur van Schendellaan 100A in Uithoorn.

Meer informatie over Dancestudio Jamtastic in Uithoorn

Dancestudio Jamtastic is een Dansschool gelegen in Uithoorn op Arthur van Schendellaan 100A.

Kom erachter wat Dancestudio Jamtastic voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dancestudio Jamtastic om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Uithoorn? Dan ben je bij Dancestudio Jamtastic op de juiste plek. Bij Dancestudio Jamtastic kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dancestudio Jamtastic in Uithoorn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Arthur van Schendellaan 100A in Uithoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Uithoorn of niet, iedereen is welkom bij Dancestudio Jamtastic. Je kan Dancestudio Jamtastic telefonisch bereiken op: 31 6 54728257 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dancestudiojamtastic.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dancestudio Jamtastic en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dancestudio Jamtastic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dancestudio Jamtastic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dancestudio Jamtastic

Bezoekers bekeken ook