Dansbende de Blinkerd

Dansbende de Blinkerd is een Dansschool gelegen aan Seinpoststraat 150 in Den Haag.

Meer informatie over Dansbende de Blinkerd in Den Haag

Dansbende de Blinkerd is een Dansschool gelegen in Den Haag op Seinpoststraat 150.

Kom erachter wat Dansbende de Blinkerd voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansbende de Blinkerd om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Dansbende de Blinkerd op de juiste plek. Bij Dansbende de Blinkerd kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansbende de Blinkerd in Den Haag is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Seinpoststraat 150 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Dansbende de Blinkerd. Je kan Dansbende de Blinkerd telefonisch bereiken op: 31 6 34440209 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansbende.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansbende de Blinkerd en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansbende de Blinkerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansbende de Blinkerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansbende de Blinkerd

Bezoekers bekeken ook