Chalans

Chalans is een Dansschool gelegen aan Wilhelmina Sangersstraat 25 in Venray.

Meer informatie over Chalans in Venray

Chalans is een Dansschool gelegen in Venray op Wilhelmina Sangersstraat 25.

Kom erachter wat Chalans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Chalans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Venray? Dan ben je bij Chalans op de juiste plek. Bij Chalans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Chalans in Venray is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Wilhelmina Sangersstraat 25 in Venray. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Venray of niet, iedereen is welkom bij Chalans. Je kan Chalans telefonisch bereiken op: 31 6 25024342 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.chalans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Chalans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Chalans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chalans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Chalans

Bezoekers bekeken ook