Danscentrum van Hattem

Danscentrum van Hattem is een Dansschool gelegen aan Sportlaan 5 in Culemborg.

Meer informatie over Danscentrum van Hattem in Culemborg

Danscentrum van Hattem is een Dansschool gelegen in Culemborg op Sportlaan 5.

Kom erachter wat Danscentrum van Hattem voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum van Hattem om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Culemborg? Dan ben je bij Danscentrum van Hattem op de juiste plek. Bij Danscentrum van Hattem kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum van Hattem in Culemborg is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Sportlaan 5 in Culemborg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Culemborg of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum van Hattem. Je kan Danscentrum van Hattem telefonisch bereiken op: 31 345 515 500 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.danscentrumvanhattem.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum van Hattem en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum van Hattem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum van Hattem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum van Hattem

Bezoekers bekeken ook