Movement Studios

Movement Studios is een Dansschool gelegen aan Jacob van Wassenaerstraat 69 in Best.

Meer informatie over Movement Studios in Best

Movement Studios is een Dansschool gelegen in Best op Jacob van Wassenaerstraat 69.

Kom erachter wat Movement Studios voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Movement Studios om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Best? Dan ben je bij Movement Studios op de juiste plek. Bij Movement Studios kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Movement Studios in Best is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Jacob van Wassenaerstraat 69 in Best. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Best of niet, iedereen is welkom bij Movement Studios. Je kan Movement Studios telefonisch bereiken op: 31 6 81594352 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Movement Studios en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Movement Studios? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Movement Studios het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Movement Studios

Bezoekers bekeken ook