Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE

Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE is een Dansschool gelegen aan P.J. Troelstrastraat 100 in Papendrecht.

Meer informatie over Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE in Papendrecht

Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE is een Dansschool gelegen in Papendrecht op P.J. Troelstrastraat 100.

Kom erachter wat Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Papendrecht? Dan ben je bij Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE op de juiste plek. Bij Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE in Papendrecht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan P.J. Troelstrastraat 100 in Papendrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Papendrecht of niet, iedereen is welkom bij Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE. Je kan Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE telefonisch bereiken op: 31 78 693 0656 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.pattykemper.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans- en ontspanningsstudio 2MOVE

Bezoekers bekeken ook