SAV - Yoga, Pilates en Dans

SAV - Yoga, Pilates en Dans is een Yogadocent gelegen aan De Vervening 1A in Oudehaske.

Meer informatie over SAV - Yoga, Pilates en Dans in Oudehaske

SAV - Yoga, Pilates en Dans is een Yogadocent gelegen in Oudehaske op De Vervening 1A.

Kom erachter wat SAV - Yoga, Pilates en Dans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek SAV - Yoga, Pilates en Dans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Yogadocent in de buurt van Oudehaske? Dan ben je bij SAV - Yoga, Pilates en Dans op de juiste plek. Bij SAV - Yoga, Pilates en Dans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

SAV - Yoga, Pilates en Dans in Oudehaske is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Yogadocent is gelegen aan De Vervening 1A in Oudehaske. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oudehaske of niet, iedereen is welkom bij SAV - Yoga, Pilates en Dans. Je kan SAV - Yoga, Pilates en Dans telefonisch bereiken op: 31 6 54977994 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.metsav.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar SAV - Yoga, Pilates en Dans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij SAV - Yoga, Pilates en Dans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SAV - Yoga, Pilates en Dans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. SAV – Yoga, Pilates en Dans

Bezoekers bekeken ook