Dance More

Dance More is een Dansschool gelegen aan Bovenkerkerweg 6-8 in Amstelveen.

Meer informatie over Dance More in Amstelveen

Dance More is een Dansschool gelegen in Amstelveen op Bovenkerkerweg 6-8.

Kom erachter wat Dance More voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dance More om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Amstelveen? Dan ben je bij Dance More op de juiste plek. Bij Dance More kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dance More in Amstelveen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Bovenkerkerweg 6-8 in Amstelveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amstelveen of niet, iedereen is welkom bij Dance More. Je kan Dance More telefonisch bereiken op: 31 6 44424470 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dance More en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dance More? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance More het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance More

Bezoekers bekeken ook