Erde Ballet

Erde Ballet is een Dansschool gelegen aan Regulierenring 11 in Bunnik.

Meer informatie over Erde Ballet in Bunnik

Erde Ballet is een Dansschool gelegen in Bunnik op Regulierenring 11.

Kom erachter wat Erde Ballet voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Erde Ballet om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Bunnik? Dan ben je bij Erde Ballet op de juiste plek. Bij Erde Ballet kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Erde Ballet in Bunnik is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Regulierenring 11 in Bunnik. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bunnik of niet, iedereen is welkom bij Erde Ballet. Je kan Erde Ballet telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Erde Ballet en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Erde Ballet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Erde Ballet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Erde Ballet

Bezoekers bekeken ook