Dance Shape

Dance Shape is een Dansschool gelegen aan Produksjewei 13 in Joure.

Meer informatie over Dance Shape in Joure

Dance Shape is een Dansschool gelegen in Joure op Produksjewei 13.

Kom erachter wat Dance Shape voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dance Shape om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Joure? Dan ben je bij Dance Shape op de juiste plek. Bij Dance Shape kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dance Shape in Joure is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Produksjewei 13 in Joure. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Joure of niet, iedereen is welkom bij Dance Shape. Je kan Dance Shape telefonisch bereiken op: 31 6 19923009 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://danceshape.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dance Shape en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dance Shape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance Shape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance Shape

Bezoekers bekeken ook