Julianadorp

Julianadorp is een Dansschool gelegen aan Middelzand 3504 in Julianadorp.

Meer informatie over Julianadorp in Julianadorp

Julianadorp is een Dansschool gelegen in Julianadorp op Middelzand 3504.

Kom erachter wat Julianadorp voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Julianadorp om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Julianadorp? Dan ben je bij Julianadorp op de juiste plek. Bij Julianadorp kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Julianadorp in Julianadorp is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Middelzand 3504 in Julianadorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Julianadorp of niet, iedereen is welkom bij Julianadorp. Je kan Julianadorp telefonisch bereiken op: 31 6 31787748 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dutchdancecentre.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Julianadorp en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Julianadorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Julianadorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Julianadorp

Bezoekers bekeken ook