Dansstudio Olga van Koningsbrugge

Dansstudio Olga van Koningsbrugge is een Balletschool gelegen aan Kruisboog 12 in Houten.

Meer informatie over Dansstudio Olga van Koningsbrugge in Houten

Dansstudio Olga van Koningsbrugge is een Balletschool gelegen in Houten op Kruisboog 12.

Kom erachter wat Dansstudio Olga van Koningsbrugge voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Olga van Koningsbrugge om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Houten? Dan ben je bij Dansstudio Olga van Koningsbrugge op de juiste plek. Bij Dansstudio Olga van Koningsbrugge kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Olga van Koningsbrugge in Houten is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Kruisboog 12 in Houten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Houten of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Olga van Koningsbrugge. Je kan Dansstudio Olga van Koningsbrugge telefonisch bereiken op: 31 6 20061924 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ovkb.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Olga van Koningsbrugge en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Olga van Koningsbrugge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Olga van Koningsbrugge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Olga van Koningsbrugge

Bezoekers bekeken ook