dancepointgulpen

dancepointgulpen is een Dansschool gelegen aan Spetsesweide 5 in Mechelen.

Meer informatie over dancepointgulpen in Mechelen

dancepointgulpen is een Dansschool gelegen in Mechelen op Spetsesweide 5.

Kom erachter wat dancepointgulpen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek dancepointgulpen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Mechelen? Dan ben je bij dancepointgulpen op de juiste plek. Bij dancepointgulpen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

dancepointgulpen in Mechelen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Spetsesweide 5 in Mechelen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Mechelen of niet, iedereen is welkom bij dancepointgulpen. Je kan dancepointgulpen telefonisch bereiken op: 31 6 23930984 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar dancepointgulpen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij dancepointgulpen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je dancepointgulpen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. dancepointgulpen

Bezoekers bekeken ook