KinderDansAcademie

KinderDansAcademie is een Balletschool gelegen aan -D, Veerstraat 29D in Hilversum.

Meer informatie over KinderDansAcademie in Hilversum

KinderDansAcademie is een Balletschool gelegen in Hilversum op -D, Veerstraat 29D.

Kom erachter wat KinderDansAcademie voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek KinderDansAcademie om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Hilversum? Dan ben je bij KinderDansAcademie op de juiste plek. Bij KinderDansAcademie kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

KinderDansAcademie in Hilversum is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan -D, Veerstraat 29D in Hilversum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hilversum of niet, iedereen is welkom bij KinderDansAcademie. Je kan KinderDansAcademie telefonisch bereiken op: 31 6 25575241 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://kinderdansacademie.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar KinderDansAcademie en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij KinderDansAcademie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KinderDansAcademie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. KinderDansAcademie

Bezoekers bekeken ook