Spotlight

Spotlight is een Dansschool gelegen aan Breedstraat 18 in Maarssen.

Meer informatie over Spotlight in Maarssen

Spotlight is een Dansschool gelegen in Maarssen op Breedstraat 18.

Kom erachter wat Spotlight voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Spotlight om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Maarssen? Dan ben je bij Spotlight op de juiste plek. Bij Spotlight kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Spotlight in Maarssen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Breedstraat 18 in Maarssen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maarssen of niet, iedereen is welkom bij Spotlight. Je kan Spotlight telefonisch bereiken op: 31 6 51064667 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dansschoolspotlight.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Spotlight en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Spotlight? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spotlight het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Spotlight

Bezoekers bekeken ook