Dancestudio FABulous

Dancestudio FABulous is een Dansschool gelegen aan DSM-Straat 7 in Beek.

Meer informatie over Dancestudio FABulous in Beek

Dancestudio FABulous is een Dansschool gelegen in Beek op DSM-Straat 7.

Kom erachter wat Dancestudio FABulous voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dancestudio FABulous om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Beek? Dan ben je bij Dancestudio FABulous op de juiste plek. Bij Dancestudio FABulous kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dancestudio FABulous in Beek is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan DSM-Straat 7 in Beek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Beek of niet, iedereen is welkom bij Dancestudio FABulous. Je kan Dancestudio FABulous telefonisch bereiken op: 31 6 13014902 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dancestudiofabulous.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dancestudio FABulous en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dancestudio FABulous? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dancestudio FABulous het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dancestudio FABulous

Bezoekers bekeken ook