Dance Profs

Dance Profs is een Dansschool gelegen aan Bisonspoor 2019 in Maarssen.

Meer informatie over Dance Profs in Maarssen

Dance Profs is een Dansschool gelegen in Maarssen op Bisonspoor 2019.

Kom erachter wat Dance Profs voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dance Profs om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Maarssen? Dan ben je bij Dance Profs op de juiste plek. Bij Dance Profs kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dance Profs in Maarssen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Bisonspoor 2019 in Maarssen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maarssen of niet, iedereen is welkom bij Dance Profs. Je kan Dance Profs telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.danceprofs.nl/contact/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dance Profs en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dance Profs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance Profs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance Profs

Bezoekers bekeken ook