Danceworkx studio

Danceworkx studio is een Dansschool gelegen aan Burenweg 14 in Borne.

Meer informatie over Danceworkx studio in Borne

Danceworkx studio is een Dansschool gelegen in Borne op Burenweg 14.

Kom erachter wat Danceworkx studio voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danceworkx studio om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Borne? Dan ben je bij Danceworkx studio op de juiste plek. Bij Danceworkx studio kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danceworkx studio in Borne is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Burenweg 14 in Borne. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Borne of niet, iedereen is welkom bij Danceworkx studio. Je kan Danceworkx studio telefonisch bereiken op: 31 6 36449226 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.danceworkx.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danceworkx studio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danceworkx studio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danceworkx studio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danceworkx studio

Bezoekers bekeken ook