DancEvent Assen

DancEvent Assen is een Dansschool gelegen aan Kleuvenstee 3A in Assen.

Meer informatie over DancEvent Assen in Assen

DancEvent Assen is een Dansschool gelegen in Assen op Kleuvenstee 3A.

Kom erachter wat DancEvent Assen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek DancEvent Assen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Assen? Dan ben je bij DancEvent Assen op de juiste plek. Bij DancEvent Assen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

DancEvent Assen in Assen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kleuvenstee 3A in Assen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Assen of niet, iedereen is welkom bij DancEvent Assen. Je kan DancEvent Assen telefonisch bereiken op: 31 6 12092407 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dancevent.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar DancEvent Assen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DancEvent Assen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DancEvent Assen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DancEvent Assen

Bezoekers bekeken ook