Studio Westerdans

Studio Westerdans is een Dansschool gelegen aan M.J. Granpré Molièreplein 14 in Amsterdam.

Meer informatie over Studio Westerdans in Amsterdam

Studio Westerdans is een Dansschool gelegen in Amsterdam op M.J. Granpré Molièreplein 14.

Kom erachter wat Studio Westerdans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Studio Westerdans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Studio Westerdans op de juiste plek. Bij Studio Westerdans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Studio Westerdans in Amsterdam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan M.J. Granpré Molièreplein 14 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij Studio Westerdans. Je kan Studio Westerdans telefonisch bereiken op: 31 6 24539610 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studiowesterdans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Studio Westerdans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio Westerdans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Westerdans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Studio Westerdans

Bezoekers bekeken ook