Dans Dansen

Dans Dansen is een Dansschool gelegen aan Ottho Heldringstraat 31E in Amsterdam.

Meer informatie over Dans Dansen in Amsterdam

Dans Dansen is een Dansschool gelegen in Amsterdam op Ottho Heldringstraat 31E.

Kom erachter wat Dans Dansen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dans Dansen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Dans Dansen op de juiste plek. Bij Dans Dansen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dans Dansen in Amsterdam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Ottho Heldringstraat 31E in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen is welkom bij Dans Dansen. Je kan Dans Dansen telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dans Dansen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dans Dansen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans Dansen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans Dansen

Bezoekers bekeken ook