Dansmares

Dansmares is een Dansschool gelegen aan Rijksstraatweg 177 in Leersum.

Meer informatie over Dansmares in Leersum

Dansmares is een Dansschool gelegen in Leersum op Rijksstraatweg 177.

Kom erachter wat Dansmares voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansmares om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Leersum? Dan ben je bij Dansmares op de juiste plek. Bij Dansmares kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansmares in Leersum is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Rijksstraatweg 177 in Leersum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leersum of niet, iedereen is welkom bij Dansmares. Je kan Dansmares telefonisch bereiken op: 31 6 19024715 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dansmares.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansmares en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansmares? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansmares het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansmares

Bezoekers bekeken ook