Dans&Zalencentrum Van de Burgt

Dans&Zalencentrum Van de Burgt is een Dansschool gelegen aan Prins Willem Alexander Sportpark 5 in Veghel.

Meer informatie over Dans&Zalencentrum Van de Burgt in Veghel

Dans&Zalencentrum Van de Burgt is een Dansschool gelegen in Veghel op Prins Willem Alexander Sportpark 5.

Kom erachter wat Dans&Zalencentrum Van de Burgt voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dans&Zalencentrum Van de Burgt om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Veghel? Dan ben je bij Dans&Zalencentrum Van de Burgt op de juiste plek. Bij Dans&Zalencentrum Van de Burgt kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dans&Zalencentrum Van de Burgt in Veghel is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Prins Willem Alexander Sportpark 5 in Veghel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veghel of niet, iedereen is welkom bij Dans&Zalencentrum Van de Burgt. Je kan Dans&Zalencentrum Van de Burgt telefonisch bereiken op: 31 413 353 251 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vandeburgt.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dans&Zalencentrum Van de Burgt en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dans&Zalencentrum Van de Burgt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans&Zalencentrum Van de Burgt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans&Zalencentrum Van de Burgt

Bezoekers bekeken ook