Balletschool Emmen

Balletschool Emmen is een Dansschool gelegen aan Van Schaikweg 55 in Emmen.

Meer informatie over Balletschool Emmen in Emmen

Balletschool Emmen is een Dansschool gelegen in Emmen op Van Schaikweg 55.

Kom erachter wat Balletschool Emmen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletschool Emmen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Emmen? Dan ben je bij Balletschool Emmen op de juiste plek. Bij Balletschool Emmen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletschool Emmen in Emmen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Van Schaikweg 55 in Emmen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Emmen of niet, iedereen is welkom bij Balletschool Emmen. Je kan Balletschool Emmen telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletschool Emmen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletschool Emmen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Emmen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Emmen

Bezoekers bekeken ook