Dansstudio DDance

Dansstudio DDance is een Dansschool gelegen aan Schoolstraat 2 in Herpen.

Meer informatie over Dansstudio DDance in Herpen

Dansstudio DDance is een Dansschool gelegen in Herpen op Schoolstraat 2.

Kom erachter wat Dansstudio DDance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio DDance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Herpen? Dan ben je bij Dansstudio DDance op de juiste plek. Bij Dansstudio DDance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio DDance in Herpen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Schoolstraat 2 in Herpen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Herpen of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio DDance. Je kan Dansstudio DDance telefonisch bereiken op: 31 6 44946421 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.facebook.com/Dansstudio-DDance-111254593564149

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio DDance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio DDance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio DDance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio DDance

Bezoekers bekeken ook