Dansbende Houtrust

Dansbende Houtrust is een Dansschool gelegen aan Laan van Poot 22 in Den Haag.

Meer informatie over Dansbende Houtrust in Den Haag

Dansbende Houtrust is een Dansschool gelegen in Den Haag op Laan van Poot 22.

Kom erachter wat Dansbende Houtrust voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansbende Houtrust om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Dansbende Houtrust op de juiste plek. Bij Dansbende Houtrust kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansbende Houtrust in Den Haag is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Laan van Poot 22 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Dansbende Houtrust. Je kan Dansbende Houtrust telefonisch bereiken op: 31 6 34440209 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansbende.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansbende Houtrust en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansbende Houtrust? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansbende Houtrust het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansbende Houtrust

Bezoekers bekeken ook