SKD Alkmaar

SKD Alkmaar is een Dansschool gelegen aan Verdronkenoord 44 in Alkmaar.

Meer informatie over SKD Alkmaar in Alkmaar

SKD Alkmaar is een Dansschool gelegen in Alkmaar op Verdronkenoord 44.

Kom erachter wat SKD Alkmaar voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek SKD Alkmaar om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij SKD Alkmaar op de juiste plek. Bij SKD Alkmaar kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

SKD Alkmaar in Alkmaar is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Verdronkenoord 44 in Alkmaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alkmaar of niet, iedereen is welkom bij SKD Alkmaar. Je kan SKD Alkmaar telefonisch bereiken op: 31 6 15955303 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.skd-alkmaar.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar SKD Alkmaar en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij SKD Alkmaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SKD Alkmaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. SKD Alkmaar

Bezoekers bekeken ook