Ada Heintzbergen

Ada Heintzbergen is een Dansschool gelegen aan Roerdompstraat 66 in Wijchen.

Meer informatie over Ada Heintzbergen in Wijchen

Ada Heintzbergen is een Dansschool gelegen in Wijchen op Roerdompstraat 66.

Kom erachter wat Ada Heintzbergen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Ada Heintzbergen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Wijchen? Dan ben je bij Ada Heintzbergen op de juiste plek. Bij Ada Heintzbergen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Ada Heintzbergen in Wijchen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Roerdompstraat 66 in Wijchen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wijchen of niet, iedereen is welkom bij Ada Heintzbergen. Je kan Ada Heintzbergen telefonisch bereiken op: 31 24 641 3008 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.adaheintzbergen.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Ada Heintzbergen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Ada Heintzbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ada Heintzbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Ada Heintzbergen

Bezoekers bekeken ook