La- Danse Dans en Sport

La- Danse Dans en Sport is een Dansschool gelegen aan Achterhaven 87 A in Edam.

Meer informatie over La- Danse Dans en Sport in Edam

La- Danse Dans en Sport is een Dansschool gelegen in Edam op Achterhaven 87 A.

Kom erachter wat La- Danse Dans en Sport voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek La- Danse Dans en Sport om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Edam? Dan ben je bij La- Danse Dans en Sport op de juiste plek. Bij La- Danse Dans en Sport kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

La- Danse Dans en Sport in Edam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Achterhaven 87 A in Edam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Edam of niet, iedereen is welkom bij La- Danse Dans en Sport. Je kan La- Danse Dans en Sport telefonisch bereiken op: 31 6 29337447 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.la-danse.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar La- Danse Dans en Sport en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij La- Danse Dans en Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La- Danse Dans en Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. La- Danse Dans en Sport

Bezoekers bekeken ook