Danscentrum Dekker

Danscentrum Dekker is een Dansschool gelegen aan Spelbergsweg 44 in Enschede.

Meer informatie over Danscentrum Dekker in Enschede

Danscentrum Dekker is een Dansschool gelegen in Enschede op Spelbergsweg 44.

Kom erachter wat Danscentrum Dekker voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum Dekker om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Enschede? Dan ben je bij Danscentrum Dekker op de juiste plek. Bij Danscentrum Dekker kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum Dekker in Enschede is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Spelbergsweg 44 in Enschede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Enschede of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum Dekker. Je kan Danscentrum Dekker telefonisch bereiken op: 31 53 432 0642 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum Dekker en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum Dekker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Dekker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum Dekker

Bezoekers bekeken ook