Ierse dans

Ierse dans is een Dansschool gelegen aan Oirschotsedijk 14B in Eindhoven.

Meer informatie over Ierse dans in Eindhoven

Ierse dans is een Dansschool gelegen in Eindhoven op Oirschotsedijk 14B.

Kom erachter wat Ierse dans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Ierse dans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Ierse dans op de juiste plek. Bij Ierse dans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Ierse dans in Eindhoven is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Oirschotsedijk 14B in Eindhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eindhoven of niet, iedereen is welkom bij Ierse dans. Je kan Ierse dans telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://irishdance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Ierse dans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Ierse dans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ierse dans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Ierse dans

Bezoekers bekeken ook