Danscentrum Pannnigen

Danscentrum Pannnigen is een Dansschool gelegen aan Markt 79 in Panningen.

Meer informatie over Danscentrum Pannnigen in Panningen

Danscentrum Pannnigen is een Dansschool gelegen in Panningen op Markt 79.

Kom erachter wat Danscentrum Pannnigen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum Pannnigen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Panningen? Dan ben je bij Danscentrum Pannnigen op de juiste plek. Bij Danscentrum Pannnigen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum Pannnigen in Panningen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Markt 79 in Panningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Panningen of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum Pannnigen. Je kan Danscentrum Pannnigen telefonisch bereiken op: 31 77 260 0300 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum Pannnigen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum Pannnigen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Pannnigen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum Pannnigen

Bezoekers bekeken ook