Dansstudio 49

Dansstudio 49 is een Dansschool gelegen aan Maasweg 49 in Gennep.

Meer informatie over Dansstudio 49 in Gennep

Dansstudio 49 is een Dansschool gelegen in Gennep op Maasweg 49.

Kom erachter wat Dansstudio 49 voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio 49 om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Gennep? Dan ben je bij Dansstudio 49 op de juiste plek. Bij Dansstudio 49 kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio 49 in Gennep is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Maasweg 49 in Gennep. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gennep of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio 49. Je kan Dansstudio 49 telefonisch bereiken op: 31 6 25195962 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dansstudio49.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio 49 en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio 49? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio 49 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio 49

Bezoekers bekeken ook