Danscentrum Rosmalen

Danscentrum Rosmalen is een Dansschool gelegen aan Deltalaan 140 in Rosmalen.

Meer informatie over Danscentrum Rosmalen in Rosmalen

Danscentrum Rosmalen is een Dansschool gelegen in Rosmalen op Deltalaan 140.

Kom erachter wat Danscentrum Rosmalen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum Rosmalen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Rosmalen? Dan ben je bij Danscentrum Rosmalen op de juiste plek. Bij Danscentrum Rosmalen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum Rosmalen in Rosmalen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Deltalaan 140 in Rosmalen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rosmalen of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum Rosmalen. Je kan Danscentrum Rosmalen telefonisch bereiken op: 31 73 522 2301 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.danscentrumrosmalen.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum Rosmalen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum Rosmalen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Rosmalen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum Rosmalen

Bezoekers bekeken ook