Dansstudio Jump

Dansstudio Jump is een Dansschool gelegen aan Sint Josephstraat 87 in Tilburg.

Meer informatie over Dansstudio Jump in Tilburg

Dansstudio Jump is een Dansschool gelegen in Tilburg op Sint Josephstraat 87.

Kom erachter wat Dansstudio Jump voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Jump om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Tilburg? Dan ben je bij Dansstudio Jump op de juiste plek. Bij Dansstudio Jump kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Jump in Tilburg is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Sint Josephstraat 87 in Tilburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Tilburg of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Jump. Je kan Dansstudio Jump telefonisch bereiken op: 31 6 10136529 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Jump en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Jump? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Jump het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Jump

Bezoekers bekeken ook