Danscentrum Wassenaar

Danscentrum Wassenaar is een Dansschool gelegen aan Schoolstraat 6 in Wassenaar.

Meer informatie over Danscentrum Wassenaar in Wassenaar

Danscentrum Wassenaar is een Dansschool gelegen in Wassenaar op Schoolstraat 6.

Kom erachter wat Danscentrum Wassenaar voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum Wassenaar om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Wassenaar? Dan ben je bij Danscentrum Wassenaar op de juiste plek. Bij Danscentrum Wassenaar kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum Wassenaar in Wassenaar is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Schoolstraat 6 in Wassenaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wassenaar of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum Wassenaar. Je kan Danscentrum Wassenaar telefonisch bereiken op: 31 70 220 6300 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum Wassenaar en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum Wassenaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Wassenaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum Wassenaar

Bezoekers bekeken ook