DCA Barneveld

DCA Barneveld is een Dansschool gelegen aan Stationsweg 29 in Barneveld.

Meer informatie over DCA Barneveld in Barneveld

DCA Barneveld is een Dansschool gelegen in Barneveld op Stationsweg 29.

Kom erachter wat DCA Barneveld voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek DCA Barneveld om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Barneveld? Dan ben je bij DCA Barneveld op de juiste plek. Bij DCA Barneveld kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

DCA Barneveld in Barneveld is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Stationsweg 29 in Barneveld. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Barneveld of niet, iedereen is welkom bij DCA Barneveld. Je kan DCA Barneveld telefonisch bereiken op: 31 33 711 5269 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar DCA Barneveld en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DCA Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DCA Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DCA Barneveld

Bezoekers bekeken ook