Danscentrum Weisscher

Danscentrum Weisscher is een Dansschool gelegen aan Vaesrade 58 in Nuth.

Meer informatie over Danscentrum Weisscher in Nuth

Danscentrum Weisscher is een Dansschool gelegen in Nuth op Vaesrade 58.

Kom erachter wat Danscentrum Weisscher voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum Weisscher om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Nuth? Dan ben je bij Danscentrum Weisscher op de juiste plek. Bij Danscentrum Weisscher kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum Weisscher in Nuth is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Vaesrade 58 in Nuth. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nuth of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum Weisscher. Je kan Danscentrum Weisscher telefonisch bereiken op: 31 45 525 3388 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum Weisscher en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum Weisscher? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Weisscher het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum Weisscher

Bezoekers bekeken ook