Schröder Haarlem

Schröder Haarlem is een Dansschool gelegen aan Raamsingel 16 in Haarlem.

Meer informatie over Schröder Haarlem in Haarlem

Schröder Haarlem is een Dansschool gelegen in Haarlem op Raamsingel 16.

Kom erachter wat Schröder Haarlem voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Schröder Haarlem om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Haarlem? Dan ben je bij Schröder Haarlem op de juiste plek. Bij Schröder Haarlem kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Schröder Haarlem in Haarlem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Raamsingel 16 in Haarlem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haarlem of niet, iedereen is welkom bij Schröder Haarlem. Je kan Schröder Haarlem telefonisch bereiken op: 31 23 531 5015 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.schroder.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Schröder Haarlem en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Schröder Haarlem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schröder Haarlem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Schröder Haarlem

Bezoekers bekeken ook