DANSEN ENZO

DANSEN ENZO is een Dansschool gelegen aan Industrieweg 35B in Grootebroek.

Meer informatie over DANSEN ENZO in Grootebroek

DANSEN ENZO is een Dansschool gelegen in Grootebroek op Industrieweg 35B.

Kom erachter wat DANSEN ENZO voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek DANSEN ENZO om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Grootebroek? Dan ben je bij DANSEN ENZO op de juiste plek. Bij DANSEN ENZO kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

DANSEN ENZO in Grootebroek is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Industrieweg 35B in Grootebroek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Grootebroek of niet, iedereen is welkom bij DANSEN ENZO. Je kan DANSEN ENZO telefonisch bereiken op: 31 6 25187341 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansen-enzo.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar DANSEN ENZO en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij DANSEN ENZO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DANSEN ENZO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. DANSEN ENZO

Bezoekers bekeken ook