Balletschool Zeewolde

Balletschool Zeewolde is een Balletschool gelegen aan Gedempte Gracht 5 in Zeewolde.

Meer informatie over Balletschool Zeewolde in Zeewolde

Balletschool Zeewolde is een Balletschool gelegen in Zeewolde op Gedempte Gracht 5.

Kom erachter wat Balletschool Zeewolde voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletschool Zeewolde om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Zeewolde? Dan ben je bij Balletschool Zeewolde op de juiste plek. Bij Balletschool Zeewolde kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletschool Zeewolde in Zeewolde is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Gedempte Gracht 5 in Zeewolde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zeewolde of niet, iedereen is welkom bij Balletschool Zeewolde. Je kan Balletschool Zeewolde telefonisch bereiken op: 31 36 523 6393 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://balletschoolzeewolde.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletschool Zeewolde en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletschool Zeewolde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Zeewolde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool Zeewolde

Bezoekers bekeken ook