Dansgroep MDC

Dansgroep MDC is een Dansclub gelegen aan Deventerstraat 4 in Vaassen.

Meer informatie over Dansgroep MDC in Vaassen

Dansgroep MDC is een Dansclub gelegen in Vaassen op Deventerstraat 4.

Kom erachter wat Dansgroep MDC voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansgroep MDC om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansclub in de buurt van Vaassen? Dan ben je bij Dansgroep MDC op de juiste plek. Bij Dansgroep MDC kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansgroep MDC in Vaassen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansclub is gelegen aan Deventerstraat 4 in Vaassen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vaassen of niet, iedereen is welkom bij Dansgroep MDC. Je kan Dansgroep MDC telefonisch bereiken op: 31 6 50234976 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.mdcvaassen.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansgroep MDC en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansgroep MDC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansgroep MDC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansgroep MDC

Bezoekers bekeken ook