Dude's Entertainment

Dude's Entertainment is een Dansschool gelegen aan Godfried van Bouillonstraat 70 in Haarlem.

Meer informatie over Dude's Entertainment in Haarlem

Dude's Entertainment is een Dansschool gelegen in Haarlem op Godfried van Bouillonstraat 70.

Kom erachter wat Dude's Entertainment voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dude's Entertainment om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Haarlem? Dan ben je bij Dude's Entertainment op de juiste plek. Bij Dude's Entertainment kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dude's Entertainment in Haarlem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Godfried van Bouillonstraat 70 in Haarlem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haarlem of niet, iedereen is welkom bij Dude's Entertainment. Je kan Dude's Entertainment telefonisch bereiken op: 31 6 53538382 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dudeentertainment.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dude's Entertainment en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dude's Entertainment? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dude's Entertainment het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dude’s Entertainment

Bezoekers bekeken ook