Studio DancInez

Studio DancInez is een Dansschool gelegen aan Sint Annastraat 6 in Gemert.

Meer informatie over Studio DancInez in Gemert

Studio DancInez is een Dansschool gelegen in Gemert op Sint Annastraat 6.

Kom erachter wat Studio DancInez voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Studio DancInez om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Gemert? Dan ben je bij Studio DancInez op de juiste plek. Bij Studio DancInez kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Studio DancInez in Gemert is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Sint Annastraat 6 in Gemert. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gemert of niet, iedereen is welkom bij Studio DancInez. Je kan Studio DancInez telefonisch bereiken op: 31 492 366 066 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://studiodancinez.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Studio DancInez en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Studio DancInez? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio DancInez het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Studio DancInez

Bezoekers bekeken ook