Dansjevrij

Dansjevrij is een Dansschool gelegen aan Hoofdstraat 12 in Driebergen-Rijsenburg.

Meer informatie over Dansjevrij in Driebergen-Rijsenburg

Dansjevrij is een Dansschool gelegen in Driebergen-Rijsenburg op Hoofdstraat 12.

Kom erachter wat Dansjevrij voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansjevrij om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Driebergen-Rijsenburg? Dan ben je bij Dansjevrij op de juiste plek. Bij Dansjevrij kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansjevrij in Driebergen-Rijsenburg is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Hoofdstraat 12 in Driebergen-Rijsenburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Driebergen-Rijsenburg of niet, iedereen is welkom bij Dansjevrij. Je kan Dansjevrij telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansjevrij.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansjevrij en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansjevrij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansjevrij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansjevrij

Bezoekers bekeken ook