Denzz Paaldansstudio

Denzz Paaldansstudio is een Sportschool gelegen aan Kazernestraat 12 in Venlo.

Meer informatie over Denzz Paaldansstudio in Venlo

Denzz Paaldansstudio is een Sportschool gelegen in Venlo op Kazernestraat 12.

Kom erachter wat Denzz Paaldansstudio voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Denzz Paaldansstudio om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Sportschool in de buurt van Venlo? Dan ben je bij Denzz Paaldansstudio op de juiste plek. Bij Denzz Paaldansstudio kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Denzz Paaldansstudio in Venlo is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Sportschool is gelegen aan Kazernestraat 12 in Venlo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Venlo of niet, iedereen is welkom bij Denzz Paaldansstudio. Je kan Denzz Paaldansstudio telefonisch bereiken op: 31 6 48979545 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.denzz.nu/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Denzz Paaldansstudio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Denzz Paaldansstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Denzz Paaldansstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Denzz Paaldansstudio

Bezoekers bekeken ook