Talvandansen

Talvandansen is een Dansschool gelegen aan Teilingerstraat 120 in Rotterdam.

Meer informatie over Talvandansen in Rotterdam

Talvandansen is een Dansschool gelegen in Rotterdam op Teilingerstraat 120.

Kom erachter wat Talvandansen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Talvandansen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Talvandansen op de juiste plek. Bij Talvandansen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Talvandansen in Rotterdam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Teilingerstraat 120 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Talvandansen. Je kan Talvandansen telefonisch bereiken op: 31 6 41272421 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.talvandansen.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Talvandansen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Talvandansen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Talvandansen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Talvandansen

Bezoekers bekeken ook