Geri Halman

Geri Halman is een Dansschool gelegen aan Beukensingel 46 in Raalte.

Meer informatie over Geri Halman in Raalte

Geri Halman is een Dansschool gelegen in Raalte op Beukensingel 46.

Kom erachter wat Geri Halman voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Geri Halman om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Raalte? Dan ben je bij Geri Halman op de juiste plek. Bij Geri Halman kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Geri Halman in Raalte is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Beukensingel 46 in Raalte. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Raalte of niet, iedereen is welkom bij Geri Halman. Je kan Geri Halman telefonisch bereiken op: 31 6 51416238 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.gerihalman.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Geri Halman en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Geri Halman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Geri Halman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Geri Halman

Bezoekers bekeken ook