Dansschool Gerritsen

Dansschool Gerritsen is een Dansschool gelegen aan Zijlvest 10 in Farmsum.

Meer informatie over Dansschool Gerritsen in Farmsum

Dansschool Gerritsen is een Dansschool gelegen in Farmsum op Zijlvest 10.

Kom erachter wat Dansschool Gerritsen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Gerritsen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Farmsum? Dan ben je bij Dansschool Gerritsen op de juiste plek. Bij Dansschool Gerritsen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Gerritsen in Farmsum is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Zijlvest 10 in Farmsum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Farmsum of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Gerritsen. Je kan Dansschool Gerritsen telefonisch bereiken op: 31 596 619 740 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dansschoolgerritsen.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Gerritsen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Gerritsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Gerritsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Gerritsen

Bezoekers bekeken ook